Dina mål - Mitt fokus

Träning


 

Vill du ta din träning till en högre nivå, kanske börja träna eller begränsas du av smärta? 

Köp ett personligt anpassat träningschema av mig. Antingen för träning hemma eller på gymmet.  Träningen syftar till att bygga styrka och rörlighet för att bli av med smärta och obalans i muskelsystemet. 

Boka med fördel en funktionell rörelseanalys eller funktionell behanling först. På så vis anpassar vi din träning utifrån det vi hittar i analysen och kan fokusera på ditt behov för en funktionell kropp och vardag. 


FRISKVÅRDBIDRAG GÄLLER 

 499 kr 

KOSTSCHEMa

Du kan och välja att endast köpa ett Kostschema:
Sedan följer du det och jobbar på i egen regi och takt.


FRISKVÅRDBIDRAG GÄLLER 

499 kr 

Personlig utveckling 
Jag brinner för personlig utveckling och vet hur viktigt det är att få med sig huvudet. Därför erbjuder jag även coaching i detta. Men även kurser och föreläsningar. Hör av dig så skärddarsyr vi vad som passar just dig. 


Personlig behovsanalys
Jag erbjuder alla att göra en kostnadsfri behovsanalys för att se vad just du skulle göra för att optimera din hälsa och maximera dina behov.

 

Kroppsscanning 
Vill du veta hur stor fettprocent du har, hur mycket bukfett du har (det farliga fettet på insidan), hur det står till med vätskebalansen mm, mm.

Det innebär att du får stå på en scanner som avläser olika viktiga värden i din kropp. Du får tex veta hur stor muskelmassa du har. 

 Utifrån resuktatet kan vi om du vill lägga upp en plan för just dig. 

Kostnad för detta är endast 299 kr. 

 

Hälsokurser
Jag  håller också hälsokurser några gånger varje år.  Där får du under 1-3 kurstillfällen lära dig en del om näringslära, vad som är bra och mindre bra mat, hur du kan äta god mat både hemma och på restaurang och ändå hålla formen.

Om du önskar så kan vi sätta ihop en speciell hälsokurs för dig och några vänner eller så kan du anmäla att du vill delta så kommer du med när vi sätter igång nästa kurs.